Wandschildering

Het resultaat van decoratief schilderwerk wordt bepaald door de gewenste uitstraling. Daarom besteden wij relatief veel tijd aan het voortraject. Onze medewerkers inspireren, brengen hun vaktechnische kennis in en laten u creatief meedenken. Ondersteund door proefstalen en relevant referentiebezoek aan uitgevoerde projecten. Zo mogelijk
worden er nieuwe producten ontwikkeld. U wordt dus uitdrukkelijk betrokken in de uitvoering van het project, zodat eventuele bijstelling in het werk kan plaatsvinden.

Zwembad Landal

November 2004 – Muurschildering - Bitterswijck
November 2004 – Muurschildering - Bitterswijck
November 2004 – Muurschildering - Bitterswijck

Het zwembad van Landal Greenparks het Roekenbosch in Blitterswijck is een ware metamorfose ondergaan. Het kale zwembad is veranderd in een Jungle uitlopend naar het strand en de zee met de daar bijbehorende onderwaterwereld. Hieronder ziet u enkele foto’s van de dieren die het zwembad als hun nieuwe thuis hebben gekregen.

Gebruikte techniek(en): 
Opdrachtgever: 
Plaats: 
Datum: 
maandag, 1 november, 2004

Tien reclameschilderingen

2003 – Schildering - CenterParcs

Dommelsch Ice schildering in CenterParcs. Bij 5 verschillende vestigingen van CenterParcs zijn in totaal 10 Dommelsch Ice reclameschilderingen geschilderd. Deze schilderingen moesten aangebracht worden voor de Dommelsch Ice party’s die in deze ruimtes gegeven worden.
De Kempervennen, Huttenheugte, Port Zelande, park Zandvoort park, park Heijderbos en de Eemhof zijn in middels voorzien van de reclameschilderingen.

Gebruikte techniek(en): 
Opdrachtgever: 
Plaats: 
Datum: 
dinsdag, 1 april, 2003
Abonneren op RSS - Wandschildering